0

CBD Cannabis Delay Spray - 15 ml

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De Cannabis Delay Spray is een spray dat ervoor zorgt dat jij langer kunt genieten van het vrijen. Het verdovende bestandsmiddel heeft effect op de eikel, dit help jou om het klaarkomen uit te stellen. De overgevoeligheid van de penis tijdens de seks zal afnemen bij langdurig gebruik van deze Delay Spray. Gebruik de spray enige tijd voordat je seks gaat hebben en laat het inwerken. De Cannabis Delay Spray heeft even tijd nodig om in te trekken om zo zijn werk te doen. Het product is te gebruiken in combinatie met orale seks en is condoomvriendelijk.

Ingrediƫnten: alcohol denat., aqua, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, propylene glycol, menthol, phenoxyethanol, aloe barbadensis, leaf juice, ethylhexylglycerin, lactic acid, pentylene glycol, cannabis sativa seed oil, urea, sorbitol, sodium lactate, serine, cannabis sativa seed extract, sodium chloride, allantoin

Alternatieven die wij aanraden
-
+