0

Stotende Rabbit Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Deze bijzondere Rabbit vibrator heeft een stijlvolle uitvoering. Het is niet alleen een vibrator met bunny oortjes die zorgen voor clitorisstimulatie, maar het is ook een stotende vibrator. De top beweegt op en neer op de snelheid die jij hebt ingesteld en samen met het realistische ontwerp zorgt het voor een levensecht gevoel. Daarnaast zorgt het geribbelde gedeelte voor een goede stimulatie van de G-spot. De Rabbit is gemaakt van zacht siliconen dat heerlijk glad aanvoelt, waardoor hij comfortabel is tijdens het gebruik en makkelijk is in te brengen.

De bunny stimulator en de stotende top kunnen apart van elkaar bediend worden met de knoppen aan de onderkant. Zet de vibrator aan door op het bovenste knopje een paar seconden in te drukken. Als de vibrator aanstaat zullen de knopjes oplichten. Daarna kun je de stootfunctie en de vibraties instellen. De stootfunctie heeft 4 verschillende snelheden waar je tussen kunt wisselen door op het middelste knopje te drukken. Het onderste knopje is voor het bedienen van de rabbit stimulator. Deze heeft 7 verschillende vibratiepatronen waaruit je kunt kiezen. Zet de vibrator na gebruik weer uit met het bovenste knopje.

De rabbit is een oplaadbare vibrator en wordt geleverd met een USB-oplaadkabel waardoor batterijen overbodig zijn. Tevens heeft hij een travel-lock waardoor je deze vibrator discreet mee kunt nemen zonder bang te hoeven zijn dat de vibrator plotseling aan zal gaan.

Gebruik nooit siliconen glijmiddel in combinatie met siliconen speeltjes. Dit tast de buitenlaag van de toy aan. Kies in plaats daarvan voor een glijmiddel op waterbasis.

Maak de vibrator na gebruik schoon met water en toycleaner voor. Dep de vibrator droog of leg hem op een veilige plek om op te drogen. Gebruik geen doekjes met olie of balsem; deze tasten de siliconen laag aan.


Alternatieven die wij aanraden
-
+