0

Lightning Stroke Masturbator Met Bullet Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Lightning Stroke Masturbator Met Bullet Vibrator

De simpelste uitvindingen zijn vaak de beste uitvindingen. Neem nou de Lightning Stroke Masturbator Met Bullet Vibrator. Dat is een simpel kokertje dat je eenvoudig over jouw stijve penis schuift. Aan het kokertje is een krachtige bullet vibrator bevestigd. Met een druk op de knop activeer je de vibraties. Je hebt de keuze uit 3 snelheden en 7 patronen. Voel je dat? Hoe krachtig! Even wachten... En dan... BOEM. Je hoofd slaat op hol.   

De Lightning Stroke Masturbator Met Bullet Vibrator is gemaakt van heel zacht en rekbaar topkwaliteit siliconen materiaal. Aan de buitenkant is de sleeve voorzien van textuur zodat je de masturbator goed kunt vasthouden. De binnenkant van de sleeve bestaat uit talloze kleine zachte ribbeltjes die jouw penis extra prettig zullen masseren. De bullet vibrator is tevens te verwijderen én te gebruiken op andere lichaamsdelen, of die van je partner. Gebruik enkel glijmiddel op waterbasis bij deze stroker en was 'm na gebruik goed af met milde zeep of toycleaner.

Alternatieven die wij aanraden
-
+