0

Dick Rambone XL Dildo - 33 cm

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Dick Rambone Cock

Waar vind je een man met een penis van 42 centimeter lang? Nergens. Maar de penis zelf met deze lengte bestaat wel; hij heeft zelfs een naam: Dick Rambone Cock, gemaakt door Doc Johnson.

Deze enorme grote dildo is niet alleen extra lang, hij is ook extra dik: diameter: 6 cm. Gewicht: bijna 1700 gram De lul is zwart en realistisch vormgegeven, heeft een grote eikel, sterke aders en een flinke balzak met een doorsnede van 10 cm.

Wanneer je de zwarte Dick Rambone Cock naar binnen stopt, voel je niet alleen direct hoe adembenemend groot de pik is, maar ook hoe lekker zacht en buigzaam. Onderaan de balzak zit een krachtige zuignap waarmee je de dildo vastzet op een vlakke ondergrond. Zo loopt Dick nooit bij je weg maar bovendien kun je handsfree van hem genieten, bijvoorbeeld onder de douche of in bad. Advies: gebruik voldoende glijmiddel (op waterbasis), te bestellen in onze winkel.

© VibratorPlaza.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+