Womanizer Pro W500 - Zwart/Goud

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Pro Zwart/Goud

Met deze prachtige uitvoering van de Womanizer Pro haal je een geweldig speeltje in huis. Hij zal je ongetwijfeld de stimulatie van je leven geven en is een onmisbare aanvulling van je sex toy collectie. De Womanizer vibreert niet, maar werkt met luchtdruk. Je clitoris wordt zachtjes naar binnen gezogen en door de pulsaties van de luchtdruk ervaar je een fantastische stimulatie die je in no time een ongekende climax bezorgen. Er zijn 12 pulsatiesterktes beschikbaar, zodat jij langzaam aan het gevoel kunt wennen en steeds een stapje verder kunt gaan. Deze Womanizer heeft een 18-karaats goudlaagje en is inclusief USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding. Dit nieuwste model is 100% waterdicht, je kunt er dus mee in bad. Of in het privé zwembad. ;-)

Nieuw; Wat is de ervaring van schrijfster Heleen van Royen met de goudkleurige Womanizer Pro? Lees hier. In haar boek 'Sexdagboek' vertelt zij uitvoerig over dit geweldige apparaatje. Zij raadt de Womanizer aan. Lees ook reviews over de Womanizer Pro en bekijk video's op ons leuke blog.

Ook voor advies over welk model Womanizer je moet kopen kun je op ons weblog terecht. 

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Satisfyer Pro Penguin Next Generation

€ 49,95

Voor 22:30 uur besteld, zondag in huis
EasyToys Lily Vibrator - Roze

€ 29,95

Voor 22:30 uur besteld, zondag in huis
Womanizer Starlet - Snow

€ 69,95

Voor 22:30 uur besteld, zondag in huis
Europe magic wand massager

€ 114,90 € 134,00

Voor 22:30 uur besteld, zondag in huis